Kwaliteits producten voor een leuke prijs.
Veilig en gemakkelijk betalen met IDEAL.
Snelle verzending BINNEN 1-2 WERKDAGEN

Over mij

Van harte welkom op mijn website!

Ik ben Jeniek, getrouwd en moeder van 3 prachtige kinderen. Tot de zomer 2020 woonden wij in Ermelo, maar nu wonen wij in het mooie bosrijke Nunspeet. Het is geweldig dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Eind 2017 begon ik zelf met diamond painting, en al snel was ik eraan verknocht. Nu mag ik heel veel mensen blij maken met prachtige sets, kaarten, workshops en markten.

Ik verkoop veel diamond paintingsets, maar ook de hulpmiddelen, zoals fijne lampen, lightpads, sorteerbakjes, wax, extra pennetjes, etc. Kijk gerust rond op mijn webshop, maar ook op facebook (zie Byjeniek diamond painting), ben ik nog te vinden met nieuwtjes en foto’s.

Naast diamond paintingproducten, zijn er ook borduurkaarten verkrijgbaar, en hobbydots.

Per product kunt u zien of het in voorraad is of niet. Mocht iets niet op voorraad zijn, vraag er dan gerust om! Ook eigen ideeën zijn van harte welkom!

Er is een mooie afhaalruimte aan huis, hier bent u van harte welkom, maar geef vooraf even een seintje, dan maak ik tijd voor u. (het makkelijkste via whattsapp: 06-22196722)

 

“Voor mij is een eigen webshop een droom, maar ook een hele spannende uitdaging.”

Op basisscholen mocht ik in verschillende groepen een crea-les verzorgen. Wat leuk om te zien dat zelfs de druktemakers, ontzettend ontspannen bij het leggen van de kleine steentjes.

Steeds vaker word ik gevraagd om workshops te verzorgen. Dit doe ik in tehuizen voor ouderen, dames in kerken of kinderen op school. Samen kaartjes of sleutelhangers maken, alleen maar blije gezichten. ‘Nooit gedacht dat ik dit zou kunnen’, is een veelgehoorde opmerking. Erg leuk en dankbaar om iedereen te mogen helpen.

Naast diamond painting, ontspan ik ook graag in de buitenlucht. Ik kan erg genieten van wandelingen en fietstochten in de bossen en over heide. Hardlopen is ook een fijne inspannende ontspanning.

Zingen doe ik ook erg graag. Daarom ben ik lid van verschillende koren. Helaas ligt door de coronacrisis alles stil. Gelukkig hebben we nog veel mooie opnamen om thuis mee te kunnen zingen.

Voor mij is een eigen webshop een droom, maar ook een hele spannende uitdaging.

Als u interesse heeft voor een workshop, setjes voor kinderfeestjes, of een kleinschalige markt, dan mag u mij altijd berichten.

Ik hoop u graag verder te kunnen helpen.