Kwaliteits producten voor een leuke prijs.
Veilig en gemakkelijk betalen met IDEAL.
Snelle verzending BINNEN 1-2 WERKDAGEN

Verzending & Retour

Verzending
Ik verzend uw bestelling via PostNL, DPD of DHL. Voor verzending gelden de algemene voorwaarden van deze bedrijven.

Zodra de betaling binnen is worden de artikelen vaak dezelfde dag, maximaal binnen 2 werkdagen naar u verzonden. Ik kan vooraf niet zeggen hoe snel de leverancier is. Dus garanties voor: “de volgende dag in huis” kan ik helaas nooit geven. Op zaterdag en zondag ben ik gesloten en worden er dus geen bestellingen verwerkt.

Hieronder staan de tarieven* die tijdens het bestelproces automatisch berekend worden.

Binnen Nederland
Brievenbuspostpost met track & trace: €. 4,60
Pakketpost met track & trace: €. 6,95

Belgie (incl. verzekerd tot €100,00)
Brievenbuspost met track & trace: € 15,50
Pakketpost met track en trace: €15,50

*De tarieven zijn gebaseerd op de portokosten + verpakkingskosten + arbeidskosten.

Alle zendingen worden verstuurd met track & trace code.

Retour
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar ByJeniek zijn voor uw eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking naar ByJeniek geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met mij opnemen via info@byjeniek.nl. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Vermeld bij het versturen van uw retour altijd een ordernummer. Hierbij geldt dat retournering alleen mogelijk is wanneer u dit binnen 14 dagen aangeeft. U heeft hierna nog 14 dagen om het product retour te sturen. Deze termijn gaat in op de dag van ontvangst van uw bestelling.

Vult u bij een ruiling altijd dit formulier in en stuur dit samen met een kopie van uw factuur of orderbevestiging en de retourzending naar:

ByJeniek
T.a.v. Jeniek Visscher
Parallelweg 101
8071 WD  Nunspeet